En hundfrisör i Kumla

Hej igen, alla fina läsare! Som ni kanske är medvetna om, så skriver jag ju väldigt ofta här på bloggen om saker och ting som har med jakt och friluftsliv att göra. Det händer ju även ofta att jag faktiskt nämner min hund lite då och då, och nyligen så nämnde jag även att jag hade varit på hundtrim med honom hos en hundfrisör vid namn Malins Hundstyle.

Detta var dock ingenting som jag tog upp exakt i mitt andra inlägg, så därför så tänkte jag nu för alla er i både Kumla och Örebro ta och skriva lite om Malins Hundstyle som erbjuder bland annat då hundbad, hundtrim, kattklippning och kloklippning med mera. Jag vill ju givetvis nämligen kunna vara till så stor hjälp som möjligt och allt detta är faktiskt någonting som ni nu under ett tag har efterfrågat att jag ska dela med mig av. Det hundtrim som jag varmt kan rekommendera är ju då just Malins Hundstyle på grund att jag själv har vänt mig dit med min hund och jag har även en nära vän till mig som också går dit regelbundet. Jag tycker verkligen att Malins Hundstyle är bäst när det kommer till den här sortens saker och hon har en oerhört stor erfarenhet och kunskap vad gäller hundar och deras välmående. I vilket fall som helst, så tycker jag absolut att ni ska ta och kika lite närmare på just Malins Hundstyle och de saker som ni kan få hjälp med där för det tycker jag verkligen är värt det. Nu så ska jag dock försöka att inte göra det här inlägget allt för långt, men jag hoppas att den informationen som jag delat med mig av här idag ändå kommer att kunna vara till så stor hjälp som möjligt för er som hört av er angående detta!