Jag har köpt en ny bil

Hej där bloggen! I vanliga fall brukar jag skriva om jakt och friluftsliv men nu har jag något mer att berätta för er. Jag har nämligen köpt en ny bil i Sundsvall och nu har jag lite problem med tanke på att jag bor i Örnsköldsvik, men förhoppningsvis kan jag lösa det genom att kontakta en biltransport chaufför som kan köra hämta bilen i Sundsvall och köra hit den till Örnsköldsvik. I några år nu så har jag bara haft en pickup med tanke på att det är den bästa lösningen när man jagar, den är stor och kan hantera olika sorters terräng. Men nu har jag även köpt mig en till bil och den här gången är det en helt vanlig modell där fyra personer kan få plats. Anledningen till att jag köpt en ny bil är för att jag vill ha något med lite mer komfort och som är lite mer bränslesnål, det funkar inte att köra en bil som drar ungefär 1.3 per milen. Dock så ska jag inte sälja min pickup utan den får vara kvar men den kommer mest användas till när jag ska ut i skogen eller om jag ska transportera något som kräver lite plats. Om jag hade skulle sälja bilen så hade det inte varit några problem med att hämta den nya, då hade jag bara kunnat lämna den gamla bilen där. Men nu får det blir en biltransport chaufför som får hjälpa mig och jag tror det är den absolut smidigaste lösningen. Det hade antagligen gått och lösa det genom att ta tåget ner till Sundsvall, fast jag är lite lat för att göra det. Så en biltransport chaufför och sen har jag min nya pärla här, den drar knappt 0.5 per milen så det blir betydligt billigare att köra den. Nästa inlägg kommer handla betydligt mer om jakt, ta hand om er nu!