Måleritjänst Vätterstaden AB

Hej igen. Nu har det precis vart säsong för älgjakt och min son har äntligen blivit gammal nog för att vara med och se på hur det går till. Han var med och kollade när vi jagade förra helgen och han blev så fascinerad av de gröna färgerna på våra kläder och i skogen och då ville han att hans rum skulle vara i samma färg. En snälla pappa som jag är så hörde jag av mig till en målare i Habo där vi bor som kunde hjälpa mig med att fixa om sonens rum.

Skogen har alltid vart ett ställe för mig där jag kan slappna av, och sonen har vart med ett antal gånger där vi bara går ute i skogen och lyssnar på vad naturen har att erbjuda. Han har också alltid tyckt om skogen, men när han fick komma med när vi jagade så blev han helt fast. Han ville verkligen att hela hans rum skulle vara i en militärgrön färg och det är klart att jag då hörde av mig till en målare i Habo som ville måla i hans rum. Företaget som målaren arbetade på heter Måleritjänst Vätterstaden och de har även hjälpt oss med att måla om i vardagsrummet i vårt hus. Som vanligt gör de ett extremt bra arbete och min son är hur nöjd som helst över hans nymålade rum. Om det är så att vi behöver måla om något annat i huset är det klart att vi står fast vid att anlita Måleritjänst Vätterstaden och deras målare i Habo på grund att de är så bra på deras arbete.