Maria Viklund healing

Välkomna tillbaka till ett nytt inlägg. Idag tänkte jag prata om något helt annat än jakt som jag brukar göra här på min lilla blogg. Jag tänkte nämligen prata om att må bra i själen och psyket med hjälp av healing. Detta inlägg kommer bli mer personligt.

Den senaste tiden har jag känt mig väldigt nedstämd och vi alla vet att den större delen av befolkningen har problem med att må dåligt psykiskt. I alla fall har jag tagit tag i detta med hjälp av Reiki healning i Kramfors.

Ända sedan jag var liten har jag märkt att jag inte har känt glädje i mycket här i livet. Jag har alltid känt mig konstig och utanför, som om jag är det svarta fåret i flocken men jag har aldrig kunnat sätta fingret på vad det var. Jag fick tips av en vän om att healing fungerade för honom så jag bestämde mig att kontakta Reiki healing i Kramfors, där jag själv har en lägenhet. Jag bestämde mig helt enkelt för att ta tag i detta då jag var trött på att känna mig nedstämd.

Så jag tog mig i kragen och gick dit. Mitt första intryck var att jag fick ett mycket trevligt bemötande och bara det fick mig att bli lite gladare. Efter denna behandling kan jag säga att det känns bättre i psyket, och visst, jag är fortfarande lite nedstämd men jag känner mig även mycket friskare och gladare i själen. Jag ska lätt gå dit flera gånger, dels för att det var ett trevligt bemötande och healingen fungerade. Så har ni vägarna förbi och mår lite dåligt så tycker jag helt klart att ni ska ge Reiki healning i Kramfors ett försök.

Hoppas ni uppskattar detta inlägg även fast det inte handlade om jakt! Nu får ni ha det så bra så hörs vi när vi hörs. Kram.